call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-post: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Nail / skru fargerike stein belagt stål takstein

SPIKER, SCREWAll nye sollys tilbehør brannsikkert, hindre insekt og snø infiltrering, enkel å installere og mens gir holdbarhet og lang levetid av stein belagt stål tak systemet. Th

Dalian nye sollys Building Material co, Ltd er en av de ledende Kina spikeren taket fliser produsenter og leverandører, og vi er også en profesjonell bedrift og fabrikken, velkommen å kjøpe lav pris skrue, farge takstein, fargerike taket, fargerike stein belagt stål takstein og engros billige produkter fra oss.


NAIL / skru av fargerike stein belagt stål takstein

Alle nye sollys tilbehør brannsikkert, hindre insekt og snø infiltrering, enkel å installere og mens gir holdbarhet og lang levetid av stein belagt stål tak systemet.Neglene / skruer kan brukes i struktur og stålkonstruksjon.

En spiker, eller skrue eller bolt, er en type lås, vanligvis laget av metall, og preget av en spiralformede ridge, kjent som en mannlig tråden (ekstern tråden) eller bare tråd, pakket rundt en sylinder. Noen skruen tråder er utformet for å pare med en utfyllende tråd, kjent som en kvinnelig tråd (interne tråden), ofte i form av en mutter eller et objekt som har interne tråden dannet i den. Andre skruen tråder er utformet for å kutte en spiralformede groove i mykere materialer som settes inn skruen. De vanligste bruksområdene skruer er å holde objekter sammen og til å plassere objekter.
Nail / skru fargerike stein belagt stål takstein

Hot Tags: Nail takstein, skrue, farge Taktekking, fargerike taket, fargerike stein belagt stål takstein, Kina, produsenter, leverandører, fabrikken, selskapet, engros, kjøpe, billig, lav pris, produkter
Beslektede produkter
Kontakt oss
Address:Legg til: Nei 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd