call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-post: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Hot Sell Stone Coated Steel Roofing Kostnad I Den Demokratiske Sosialistiske Republikken Sri Lanka

Hot Sell Stone Coated Steel Roofing Kostnad I Den Demokratiske Sosialistiske Republikken Sri Lanka

Stenbelagt ståltakingssystem er et utmerket alternativ for et langvarig imponerende utseendetak. Det som Stone Coated Steel Roofing Systems handler om, tilbyr den ultimate ytelse og design. Stenbelagte stålprodukter er unike.

Hot selge steinbelagt ståltakkostnad i Colombo Den demokratiske sosialistiske republikken Sri Lanka

 

Vanntett   Anti snø   Varmeisolasjon   Branntiltak   Motstå tyfonen   Anti jordskjelv

Saint Lucia roof .jpgStørrelse: 1335 * 420mm

Gyldig størrelse: 1280 * 380mm

Tykkelse av stålplate: 0.4mm (0.45mm 0.5mm)

Hovedsakelig farge på steinbelagt rustfritt ståltak

Fargekort av steinbelagte takfliser .jpg

Materialer av steinbelagt ståltak

Materialer som brukes i byggingen av steinbelagt rustfritt ståltak inkluderer takventiler, blinker for rør, kamventil og takrørbeskyttelse. Disse kan alle være laget med steinbelagt, rustfritt stål. Det vil også være behov for andre materialer ved bygging, for eksempel rakedeksler, startstrimler, daler, tetningsmasse og vedlegg.

Materiale av steinbelagt metalltakstein .jpg

Ulemper med steinbelagt ståltak

Det er noen ulemper for steinbelagt ståltak. De opprinnelige kostnadene er mer enn vanlig asfalttaklegging. Bruke naturstein kan føre til fargekonsekvenser. Panelene overlapper og ikke blokkerer, noe som kan skape problemer hvis snø, regn eller vind kommer igjennom. Denne typen taktekking bruker eksponerte festemidler, som kan ruste i tid på grunn av vanneksponering eller fellefukthet innenfor. Batt type systemer er utsatt for fuktighet og kondens, som kan råtne i tide. Steinbelagte helvedesild er noe nytt; Ikke alle takmonteringsprogrammer kan vite hvordan de skal installeres riktig.

Bunnlinjen er at selv om steinbelagt ståltak er ganske nytt, er ytelsene langt overveier ulempene. Selv om økonomi og budsjett blir tatt i betraktning med ståltak, er det et bedre valg for byggherrer som har ekstra penger til å installere denne typen taktekking. Stenbelagt ståltak vil stå for test av tid og langt overlevere asfalt helvetesild eller billigere taktekking. Hvis hjemmet eller bygningen taket blir installert i, har en sterk videresalgsverdi, kan dette være et godt alternativ. Det er et av de lengste, mest holdbare taksystemene på markedet i dag.

På grunn av dens motstand mot forvitring er elementene og praktisk talt ikke-eksisterende vedlikeholdskostnader, steinbelagt ståltakking et optimalt valg for nesten hvilken som helst bygning som gir beboerne planer om å bo i deres hjem lenge. De som planlegger å selge sitt hjem i nær fremtid, vil kanskje ikke investere i denne typen taktekking, bare fordi de ikke vil være rundt for å se en avkastning i investeringen eller tilbakebetale kostnadene ved taket når huset selges.

Spanish red roof tiles .jpg

projects of stone coated metal roof tiles .jpgHot Tags: hot sell steinbelagt stål taktekking kostnad i den demokratiske sosialistiske republikken sri lanka, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, selskap, engros, kjøpe, billig, lav pris, produkter
Beslektede produkter
Kontakt oss
Address:Legg til: Nei 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd