call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd
Telefon: +86-757-63228326
E-post: eva@newsunlight.net
Produktkategori

Tilbehør til takstein

stein belagte metall takstein og tilbehør er populære og selge varme i Dominica, Jamaica, Kingston. Stein belagte metall taktekking fliser er bruken av høyteknologisk produksjon, utmerket anticorrosion eiendom galvanisert stål som underlaget, med sterk forvitring av akryl harpiks som selvklebende, farge naturlig basalt stykker av grus for overflatelaget av den nye senior taktekking materiale. På grunn av sin vakre, lette, holdbare blitt miljøvern, de siste årene mainstream internasjonale taktekking produkter. Vårt firma er forpliktet til R og D og produksjon design er utsøkt, avanserte materialer, utmerket kvalitet stein belagte metall taktekking fliser produkter for innenlandske og utenlandske kunder å gi vakre, varige, safe, miljøvennlig verdensklasse taktekking system. Stein belagte metall taktekking fliser i taktekking prosjekt av alle typer stilen og strukturen til struktur, stålkonstruksjon, betong struktur) skråning på taket av bygningen, gjelder også begge byggingen av flat endre skråningen, gamle taket renovering og lokale dekorasjon og andre engineering.
  • Stenbelagt metall taktekking Tilbehør
   Kontakt nå

   Stenbelagt metall taktekking Tilbehør

   Stenbelagt metalltakstegel som brukes i takprosjekt av alle slags stil og struktur av trekonstruksjon, stålkonstruksjon, betongkonstruksjon) Helling av taket på bygningen, gjelder også for både bygging av flat skiftning, gammel takoppussing og bygge lokal dekorasjon og...Mer
Dalian nye sollys Building Material co, Ltd er en av de ledende Kina tilbehør av taket fliser produsenter og leverandører, og vi er også en profesjonell bedrift og factory, velkommen å kjøpe lav pris tilbehør takstein og engros billige produkter fra oss.
Kontakt oss
Address:Legg til: Nei 9, Hengfeng Road, Shishan Town, Nanhai Zone, Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian New Sunlight Building Material Co, Ltd